Åbningstider i julen: 24. - 26. december: Lukket. 27. - 30. december: kl. 10.00-18.00. 31. december: kl. 8.00-14.00
Lær at lave dumplings
Denne søndag får du mulighed for at komme i køkkenet med Trine og Ivy, som på dette madlavningskursus laver kinesiske dumplings helt fra bunden.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
Du kommer til at lære hvordan du laver og ruller den perfekte dej til dine dumplings, hvordan du laver fyldet, folder dine dumplings til perfektion og selvfølgelig de forskellige måder at tilberede dem på.
Du kommer f.eks. til at lave:
Chinese Shui Jiao
Chinese Xiao Long Bao
Korean Mandu
Dagen afsluttes med fællesspisning.
Kurset vil blive undervist på dansk og engelsk og varer ca. 4 timer (sproget afhænger af deltagernes ønske).
Kursets forløb
Ved ankomst serverer vi te, kaffe, vand og nogle snacks, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være maksimum 12 deltagere på kurset.
Du er velkommen til at tage alle opskrifterne fra dagen med hjem, og hvis der er dumplings tilbage så der selvfølgelig mulighed for at lave en doggie bag.
- bliv mesterbager hjemme
Kunne du tænke dig at bage brød til hverdag? På dette kursus lærer du grundregler til hverdagens bagning, og du får masser af tips og idéer med hjem, som gør det nemmere at bage derhjemme. Her får du information og historier om lokalt mel, gluten og hvorfor brød ikke bare er brød,samt du får 2 slags surdej med hjem.
Med bagekurset får du mulighed for at kigge nærmere på dansk bagekultur, og vi taler om hvordan bagning nemt kan blive en del af et hverdagsliv, hvor der er plads til hygge.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
Rugbrødets historie og en demonstration trin for trin. Du får en rugbrødssurdej med hjem, så du nemt kan komme i gang med at bage rugbrød til hverdagen, og vi skal selvfølgelig også bage:
Surdejsbrød
Kardemommesnurre
Hurtigt flad brød til hverdagen
Boller med ølandshvede og krydderier
Lave surdej
På vores madlavningskursus
Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være max 12 personer på kurset.
På dette kursus får du fingrene i dejen, og I arbejder sammen i grupper af 4 personer.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter og dine bagte sager med hjem.
Kurset undervises på dansk og engelsk og tager 4-5 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk
Hvad andre siger om madlavningskurset
“Bagekurset var fantastisk! Det gennemtænkt, organiseret og virkelig sjovt. At blive undervist af Trine er en gave, hun er så passioneret omkring sin bagning og madlavning at man går derfra og føler sig super inspireret"
-Katie
- nemmere hverdag med mere smag
Dette kursus er en kærlighedserklæring til hverdagen. Mad tilberedt af friske og sunde råvarer. Med fokus på grønt, sæson og mindre kød. Kom og bliv super inspireret til, hvordan hverdagsmaden bliver nemmere og en glæde at tilberede.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
Her får du indsigt i moderne dansk madlavning, krydret med lidt global inspiration. Vi laver fantastisk hverdagsmad fuld af smag, lavet af de bedste råvarer og med masser af kærlighed.
På kurset laver vi
3-4 smagfulde retter med masser af grøntsager, forskellige kornsorter, fisk og kød. Tips til holdbarhed, nemme genveje og mindre madspild.
På vores madlavningskursus
Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst,og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være max 12 personer på kurset, og I arbejder sammen i grupper af 4 personer.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter og mad med hjem, hvis ikke vi har spist det hele.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer ca. 4-5 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk
Lidt om Trine
Trine er ekspert i, og ambassadør for moderne skandinavisk mad. Hun laver mad, skriver og holder foredrag over hele verden med udgangspunkt i netop dette emne. Hun er fortaler for bæredygtige løsninger, økologi og mad lavet med kærlighed.
”At lave mad er dybest set at leve, så at leve i en tid hvor industrien har overtaget den del af menneskers liv, er et kæmpe paradoks. Jeg tror at madlavning er vigtigere end nogensinde for forholdet til naturen og livet.”
den traditionelle danske frokost
Smørrebrød er en vigtig del af den danske madkultur og en udpræget dansk spise. På dette kursus kommer du helt tæt på den gamle tradition med anekdoter om smørrebrødets tilblivelse, og vi taler om hvorfor vi i Danmark holder så meget af det.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
Hvordan laver vi smørrebrød, og de skjulte regler for smagssammensætninger! Smørrebrød bliver både spist til hverdag og ved særlige begivenheder, og det betyder at der er mange forskellige måder at spise det på. Derfor vi vil gennemgå forskellene fra snitter til højtbelagt smørrebrød.
Til slut skal vi naturligvis også smage på det dejlige smørrebrød! Vi sætter os ned og nyder en frokost sammen, og som traditionen byder serveres der snaps fra Schumacher og øl fra Herslev – det er nemlig sådan vi fejrer traditionen omkring den danske frokost.
På vores madlavningskursus
Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være max 16 personer på kurset som afsluttes med fællesspisning.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 3-4 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk
Cup Cake-bagning i vinterferien
Tirsdag 11. februar | Kl. 10-13
Alder 7-12 år, max 8 deltagere (du må gerne tage en voksen med)
Brug formiddagen i Hahnemanns Kokkeskole og bliv ekspert i at dekorere kager, lær forskellige tricks og få ideer til, hvordan man kan bruge naturen og naturlige ingredienser til at kreere sjove og flotte kager.
Kursusforløb
Vi starter med at lave en grundkageopskrift, så du har en stensikker opskrift til at arbejde videre med, når du skal i gang med at lave rigtig mange cup cakes hjemme i køkkenet sammen med hele din familie.
Men det sjoveste med CUP CAKES er jo at dekorere dem. Der vil vi lade os inspirere af naturen.
Der vil være mulighed for at dekorere med:
Pris kr. 525,- pr. person
Du får en kagekasse med cupcakes med hjem, masser af ideer til, hvordan du selv kan gøre, du får lemonade, og der vil være en lille pause med snacks.
Vi arbejder kun med økologiske og naturlige ingredienser.
Alt kan fermenteres
Kom med ind i fermenteringens univers, og hør om hvad fermentering kan, og hvad du kan gøre med fermentering, samt hvordan det bliver en del, af din hverdagsmad.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
I løbet af dette kursus vil du få tips og idéer til, hvordan du kan bruge fermenterede grøntsager i din hverdagsmad, samt en gennemgang af fermenteringens principper. Der vil være mulighed for bl.a. at smage på forskellige fermenterede produkter, som kombucha og kimchi. Du kommer til at prøve kræfter med at lave din egen variation af kraut, kimchi, fermenterede citroner og forskellige grønsager.
På vores fermenteringskursus
Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være max 12 personer på kurset, og I arbejder sammen i grupper af 4 personer.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter med hjem sammen med patentglas med dine fermenterede lækkerier.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 3-5 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk
- tilbered grønsager med kærlighed
I Hahnemanns Køkken elsker vi grønsager. Her sætter vi den grønne mad i centrum. Ønsker du at få inspiration til, at spise flere grønsager, er det her kurset for dig Det handler om, at få grønsager med i hverdagens madlavning. Trine vil tage dig med rundt i det grønne køkken, og lære dig, hvordan du tilbereder skøn hverdagsmad med masser af sæsonens grønsager. Du vil også få ideer til at bruge masser af krydderier, og dermed få masse og smag og variation i din hverdagsmad.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
Her får du inspiration til uendelige måder at fåbruge grønsager på. Udover et udvalg af smagfulde og mættende retter, vil du også blive inspireret og få tips til, hvordan du bruger dine rester i hverdagen; den enlige courgette, de to gulerødder og den sidste rest citron der ligger og gemmer sig i grønsagsskuffen.
Vi vil tilberede et udvalg af retter, vende op og ned på hvordan vi opfatter et aftensmåltid. Vi vil bage, stege, brase og sautere grønsager, og tale om hvordan man får en mere grøn hverdag.
Vi bruger grønsager i sæson, og så mange lokale råvarer som muligt.
På vores madlavningskursus
Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være max 18 personer på kurset.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter med hjem.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 3-4 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk
- med fokus på smag og masser af kærlighed
Vi tilbereder salater lavet på alle de fantastiske grønsager, der findes i løbet af året. Vi går i køkkenet og laver salater fulde af smag og farver, og hylde det, som hver sæson har at byde på. Sætter skøn hverdags mad i fokus og har en fest over havd naturen har at byde på.
Hvad kommer du til at lære på kurset?
Hvordan sammensætter du ingredienser, udvælger de rette krydderier og skærer grøntsager - så du opnår varieret struktur, alt det der tilsammen udgør måltidssalater med masser af smag.
Bliv inspireret og få tips til, hvordan du bruger dine rester i salater; den enlige courgette, to gulerødder og den sidste rest citron.
Vi laver i alt 5 salater, og til sidst får du mulighed for at slippe kreativiteten løs og skabe din egen salat ud fra dagens grøntsager, eddiker, olier, krydderier, kerner og linser og bønner.
På vores madlavningskursus
Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst.
Du vil få et forklæde og få vist din arbejdsstation.
Der vil være max 12 personer på kurset.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter med hjem.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 3-4 timer.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk
Teambuilding
Er I ved at planlægge teambuilding eller en anderledes firmafest? Så skal I måske prøve kræfter af i køkkenet med en Private Supper Club hos Hahnemanns Køkken.
Private Supper Club i kokkeskolen - 6 timers varighed
Jeres private middag hvor I laver mad sammen – selvfølgelig med kyndig vejledning fra vores kok der guider jer gennem aftenen - og en der sørger for opvasken.
Kl. 17.00 bydes der velkommen med et glas bobler, lidt snacks og en introduktion til aftenen.
Så er det igang med at lave en 3-retters menu med alt hvad det indebærer, dække bord sammen, og til sidst er det tid til at sætte jer til bords og sammen nyde den lækre middag med vin til.
Private kokkeskoler
Vi har naturligvis også et stort udvalg af forskellige kokkeskoler, hvor I kan vælge at bage, lave smørrebrød, lære mere om at lave mad med masser af grøntsager eller noget helt fjerde.
Skriv til os her, så vi sammen kan finde frem til det helt rigtige arrangement for jer.
Har du spørgsmål?
Grupper og private kurser
Det er muligt at booke et helt madlavningskursus til dit arbejdsteam eller booke en enetime med Trine. Til virksomheder tilbyder vi naturligvis fakturering for de bestilte kurser. Er du interesseret i at booke et madlavningskursus for en samlet gruppe eller enetime med Trine, er du velkommen til at skrive til os med den ønskede dato og tidspunkt i en email.
Aflysningspolitik
Hahnemanns Køkken forbeholder sig retten til at aflyse kurser og events ved for få tilmeldinger eller ved undervisers sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet arrangement med ledige pladser, eller få pengene retur. Ved aflysning eller ændring kontaktes de tilmeldte pr. telefon eller e-mail. Der garanteres ikke for, at aflyste arrangementer oprettes på et senere tidspunkt. Billetter til kurser og events kan ikke ombyttes, men kan videregives til tredjemand. Kurser og events kan ikke refunderes ved købers manglende deltagelse, fx pga. sygdom.
For yderligere information, se handelsbetingelser.