Om os


Hahnemanns Køkken ejes af grundlægger og direktør Trine Hahnemann. Trine startede firmaet i København i 1995. Her kan du læse mere om Trine og Hahnemanns kantiner.

Hahnemanns Køkken har fået et nyt sted på Sankt Kjelds Plads på Østerbro, et stenkast fra Vibenshus Runddel. Her slår dygtige kokke, fra Danmark og rundt omkring i verden, sig sammen for at skabe et nyt sted, der altid har været Trines drøm.

For at være helt ærlige, har vi endnu ikke fundet det rigtige navn til stedet. Nogen siger, det vil blive et madmekka, som vi synes, du skal komme forbi og se med egne øjne! Stedet huser et spisested, et bageri, en kaffebar, en madforretning, en kokkeskole samt et eventspace.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og servere dig morgenmad og kaffe eller salater og færdiglavede retter, som du kan tage med hjem. Du kan også finde Trines kogebøger, samt diverse syltetøj, pesto, oste, krydderier, vin, søde sager og meget mere. Du har også mulighed for at bestille kager til specielle anledninger.

Hold øje med tidsplanen for vores kokkeskoler og kalenderen for events, vi kommer jævnligt til at afholde pop-ups med både danske og internationale kokke samt foredrag om forskellige emner indenfor mad, kultur og madklubber - og du er inviteret!  

Vores eventspace kan ligeledes bookes til fester og receptioner.

Vi håber på at se dig!