KLASSISK DANSK JULEMIDDAG


KLASSISK DANSK JULEMIDDAG

Bliv verdensmester i den danske julemad.

Får du stress bare ved tanken om at skulle lave årets julemiddag? Er du ikke særlig øvet i disciplinen eller trænger du til ny inspiration? Så deltag i vores kursus "Klassisk dansk julemad".

Her vil Trine Hahnemann lære dig både at planlægge og at lave den skønneste julemiddag med respekt for både tradition og fornyelse.

Trine elsker julen og dens traditioner. Hendes julemiddag bygger på generationers traditionelle jul tilføjet hendes egne traditioner. Hun har lavet julemiddag til sin familie i mange år og tør påstå, at hun behersker middagen til perfektion.

 

På kurset vil du lære:

  • At planlægge middagen, så du undgår stress
  • At stege en and, så den bliver både saftig og sprød
  • At lave en velsmagende sauce på andefond
  • At lave perfekte brune kartofler
  • At tilberede nye, grønne salater
  • At lave bagt selleri til vegetarerne
  • At lave risalamande med kirsebærsauce

 

Når vi er færdige med at lave maden, vil vi spise sammen, drikke et glas vin og dele vore julehistorier.

Der vil være vin til maden, ligesom vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, hvor der vil være en arbejdsstation klar til dig. Kurset vil bestå af max 12 personer, og I arbejder sammen i grupper af 4 personer.

Lidt om Trine

Trine er ekspert i moderne nordisk mad og en dedikeret ambassadør for bæredygtige løsninger, økologiske og lokale råvarer samt mad lavet med kærlighed. Hun rejser over hele verden, hvor hun holder foredrag, underviser, og laver mad til mange forskellige events. Hun er madskribent og kogebogsforfatter og har skrevet 10 kogebøger på dansk og 7 på engelsk inklusiv en bog om jul. Du kan købe Trines bøger her.

 

Available classes


Onsdag
25-11-2020 17:00
DKK 1.200,00