Julefrokost på Østerbro


Julen er lige om hjørnet, og det betyder tid til julehygge med venner, familie og kolleger.

Lad os danne rammen om dit næste arrangement. Vores store spisehus ligger i Københavns nye klimakvarter på ydre Østerbro, tæt på Vibenshus Rundels nye metrostation, mange buslinjer, samt ved Lyngbyvejens begyndelse med gode parkeringsfaciliteter. 

Spisehuset har 3 køkkener; et hjemligt køkken i kokkeskolen med ILVE-komfurer og plads til 10-20 personer, samt to større professionelle køkkener til 20-50 personer. Her kan kolleger, samarbejdspartnere, familie og forretningsforbindelser komme i køkkenet og opleve hinandens kokkeegenskaber & -evner, udfordre hinanden og teamet i kogekunst og velsmag, samt blive inspireret og få mere viden om sæson og råvarer.

 


Til vores julefrokoster kommer vi altid godt fra start med lidt bobler og snacks samt en intro til dagens program, og så er det ellers i gang med at udfordre jer selv og hinanden. I kan dyste om, hvem der er bedst til at folde en kardemommesnurre eller lave det flotteste stykke smørrebrød. 

Vi skaber værtskab, så I kan gå i køkkenet sammen, hygge jer, blive udfordret og forhåbentlig lære noget nyt i køkkenet – og ikke mindst om hinanden. Efter et par timers madlavning sætter I jer til bords, hvor I vil præsentere maden for hinanden og nyde hinandens selskab og det måltid, I sammen har skabt. 

Vi tilbyder flere forskellige madlavningskurser som teambuilding, hvor vi sørger for at I får en sjov og lærerig dag med en af vores dygtige kokke. 

 


KLASSIKEREN

Vi starter med prosecco og snacks samt en intro til dagens program. I vil herefter blive inddelt i hold, hvor I enten tilbereder en 3-retters menu eller en family-style middag.
Der vil være et bord med råvarer samt opskrifter, og vores kok vil guide jer igennem forløbet. Ind imellem vil der blive kaldt til samling, hvor faglige tips og teknikker vil blive gennemgået. Til slut dækker vi bord og nyder den dejlige middag sammen.

Vi serverer 1 glas prosecco ved ankomst samt husets vine i løbet af arrangementet.

5 timers varighed. 
Pris: kr. 1.050,- ex moms pr. person ved min. 10 gæster


PRIVATE SUPPER CLUB I KOKKESKOLEN 

Din private middag, hvor du laver mad sammen med dine gæster selvfølgelig med kyndig vejledning fra vores kok, der guider jer gennem aftenen.

Kl. 17.00 bydes der velkommen med et glas bobler, lidt snacks og en introduktion til aftenen. Herefter går I i gang med at tilberede en 3-retters menu med alt hvad det indebærer. I dækker bord sammen, og til sidst er det tid til at nyde den lækre middag.

Vi serverer 1 glas prosecco ved ankomst samt husets vine i løbet af arrangementet.

5 timers varighed

Fra kr. 1.050,- ex moms pr. person. Pris gældende ved min. 10 gæster

 

DEN STORE SUPPER CLUB MED VINMENU 

Din private middag, hvor du laver mad sammen med dine gæster selvfølgelig med kyndig vejledning fra vores kok, der guider jer gennem aftenen.

Kl. 17.00 bydes der velkommen med et glas bobler, lidt snacks og en introduktion til afte- nen. Herefter går I i gang med at tilberede en 3-retters menu med alt hvad det indebærer. I dækker bord sammen, og til sidst er det tid til at nyde den lækre middag.

Vi serverer 1 glas prosecco ved ankomst samt et udvalg af vores bedste vine i løbet af arrangementet. 

5 timers varighed.
Pris: kr. 1.500,- ex moms pr. person ved min. 10 gæster

Den store kokkedyst

Til dem der gerne vil konkurrere, sætter vi en kokkekonkurrence op. I bliver inddelt i 3 pr. team, fr hver et udvalg af rvarer, og derfra har I 2,5 time til at lave en 3-retters menu. Der vil være kokkevejledere til stede, og I mbede om hjælp 3 gange (mobiltelefoner lægges langt væk).

Der gives point for planlægning og samarbejde, og menuen vil desuden blive bedømt af vores kokke for kreativitet, udførelse og smag, samt overholdelse af tidsplanen.

Et vinderhold vil blive udpeget, hvorefter der vil være middag, hvor holdene spiser sammen. Der kan ogsgives individuelle præmier.

Vi serverer 1 glas prosecco ved ankomst samt husets vine i løbet af arrangementet.

5 timers varighed

Pris: kr. 1.500,- ex moms pr. person ved min. 10 gæster

 

Vi kan også skræddersy et kursus til jer. For alle forespørgsler, send en email på: [email protected]