Presse


Hahnemanns Køkken har i længere tid ønsket at udvide sin forretning. Det er en drøm, som Trine Hahnemann, grundlægger og indehaver af Hahnemanns Køkken, har haft i mange år: ikke udelukkende at tilbyde Hahnemanns madkoncept i kantinerne, men også til offentligheden og til et internationalt publikum. Trine sælger med succes sine kogebøger i mange lande på flere sprog. Hendes danske såvel som internationale læsere efterspørger et sted, hvor de kan besøge og opleve Trine Hahnemanns verden af mad. Det bliver nu muligt i lokalerne på Sankt Kjelds Plads. 

De 900 m2 på Sankt Kjelds Plads, en bydel i grøn udvikling, indeholder mange aspekter: bageri, konditori, kaffebar, madbutik, kokkeskole, spisested og event space. Vores gæster har mulighed for at købe salater, brød, kager, take-away måltider og færdigretter, lige til at varme derhjemme. Vi tilbyder hverdagsmad både til frokost og aften, tilberedt med masser af kærlighed og af økologiske råvarer. 

Vores kokkeskole udbyder en bred vifte af forskellige kurser til lokale og internationale madentusiaster. Trine vil undervise i opskrifterne fra hendes anmelderroste kogebøger, og flere danske og internationale kokke og bagere vil lægge vejen forbi og dele deres viden og madkundskaber. Det er også muligt at booke kokkeskolen til private middage. Ved større arrangementer, kan du booke vores event space, der kan huse op til 120 gæster. Vores eventprogram inkluderer foredrag og debatarrangementer om politik og madkultur, såvel som præsentationer, madklubber og pop-up middage med internationale kokke.

Dette projekt er Trines drøm i fuld udfoldelse og afspejler hendes syn på mad: at sætte det gode måltid  for alle på dagsordenen, et måltid lavet med kærlighed af økologiske råvarer, at se verden gennem mad og madlavning, samt at udveksle ideer og skabe fællesskab og dialog gennem mad. 

Hvis du vil høre mere og ønsker at interviewe Trine, så send os gerne en email. Du kan også først læse mere om hendes karriere, hendes bøger og opskrifter på vores hjemmeside.