Auberginesalat med granatæble


til 4 personer

Salat 

2 store auberginer
3 spsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber
1 granatæble
1 grøn chili
100 g feta
Blade fra et lille bundt mynte 

Dressing

1 spsk citronsaft
1 spsk ekstra jomfru olivenolie

Forvarm ovnen til 180 grader.

Halver auberginerne på langs, skær dem i mindre stykker på langs og skær herefter i 5 cm store stykker. Vend aubergine med olivenolie, salt og peber i en skål. Hæld ud på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 20 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af.

Mens aubergine køler af, halveres granatæblet og kernerne slås ud. Snit chili fint.

Dressing: rør citronjuice og olivenolie sammen i en lille skål.

Anret aubergine, feta, granatæblekerner, chili og mynte på et serveringsfad/stor skål. Fordel dressingen over salaten, krydr med salt og peber og server.