Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer

MADSPILD OG FØDEVAREBANKEN


Food & Talk | Mandag d. 18. februar | Kl 19.00

MADSPILD OG FØDEVAREBANKEN

Kom og vær med til vores næste Food & Talk!

Vi er glade for denne aften at  kunne byde stifter og CEO i Fødevarebanken, Karen-Inger Thorsen, velkommen til en vigtig snak om madspild. I de sidste 5 år er Danmark blevet en af de førende europæiske lande i kampen mod madspild.

Fødevarebanken blev stiftet i 2008 som en frivillig sammenslutning. Det var den første institution i de nordiske lande til systematisk at reducere madspild i stor skala, ved videredistribuering af sund mad til socialt udsatte. I 2017 skabte Fødevarebankens team 2.285.000 serveringer ud af 914 ton overskudsfødevarer. På daglig basis betød det at 3 tons mad hver dag blev videredistribueret istedet for at gå til spilde. Hver eneste dag, året rundt i alle dele af Danmark kunne de servere 6.200 måltider til socialt udsatte med et stort behov for et næringsrigt og sundt måltid. Vær med os til lidt mad og en snak om madspild - vi glæder os til at Karen-Inger deler sine erfaringer og store viden om emnet. Eventet er på dansk.

Du er velkommen tidligere - huset er åbent.

 

Billetten koster 150 kr. inkl. en lækker suppe.