Photo credit: Anders Brinckmeyer
Photo credit: Anders Brinckmeyer

Anderledes madprojekter i byen


Food & Talk | Mandag d. 18. februar | Kl 19.00

FØDEVAREBANKEN, BYBI & LØS MARKET

Kom og vær med til vores næste Food & Talk - det bliver en inspirerende aften, hvor vi taler om bæredygtige måder at leve på generelt og i storbyen!

Vi er glade for, denne aften, at  kunne byde velkommen til direktør i Fødevarebanken, Karen-Inger Thorsen, Oliver Maxwell, stifter og direktør i Bybi samt Frédéric Hamburger, grundlægger af LØS Market.

Med dette flotte line-up kan det kun blive en interessant aften, hvor vi tager en vigtig snak om madspild, bæredygtig levevis og råvarer.

I de sidste 5 år er Danmark blevet en af de førende europæiske lande i kampen mod madspild, men i 2015 lå vi også på 2. pladsen i Europa for affaldsproduktion. 
Hvordan kan disse perspektiver være katalysator for et mere bæredygtigt og inkluderende samfund, hvor vi passer på hinanden og naturen? 

Denne aften vil vi prøve at komme op med 3 meget konkrete bud på, hvordan vi med det samme kan bruge mindre emballage, producere mindre madspild, købe ind på en anderledes måde, være med til at ændre mad-systemer i byen i vores hverdag.

Eventet er på dansk.

Du er velkommen tidligere - huset er åbent.

Billetten koster 150 kr. inkl. en lækker suppe.